21 april opening

Feestelijke opening Museum en Werkplaats Houtstad IJlst op 21 april

Eindelijk is het zover! Na jarenlange voorbereidingen en veel werk door vrijwilligers, aannemers, bestuur en gemeente, is ons Museum en Werkplaats opgeleverd en ingericht. Onze stichting, voortzetting van de Stichting Museum Nooitgedagt, de Stichting Houten Bok en de Stichting Moleninformatiecentrum, is verheugd u te kunnen uitnodigen voor de officiële opening van ons gebouw aan het Sneekerpad 14 te IJlst, door gedeputeerde Klaas Kielstra. Het officiële programma is van 11.00 uur tot 12.00 uur. Daarna kan iedereen nader kennis maken met ons nieuwe gebouw en natuurlijk ook met IJlst, de stad met 750 jaar stadsrechten.

Er zijn rondvaarten met historische schepen (o.a. de Houten Bok), stadswandelingen en molen de Rat is open. Vóór het gebouw zal de stoomgroep een stoommachine in werking hebben, de Oppedijk zaagmachine zal zagen, het jeugdkorps van IJlst Tusken de Noaten verzorgt de muziek, kortom er is veel te beleven. Graag tot ziens op 21 april 2018!

Het bestuur Stichting Museum en Werkplaats Houtstad IJlst